Perşembe , Temmuz 18 2019
Anasayfa / LGS Deneme Sınavları / 2018-LGS-İngilizce Deneme Sınavı – 9

2018-LGS-İngilizce Deneme Sınavı – 9

1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Find the sentence in the messages that shows Linda’s excuse for not accepting her friend’s offer.

A) I don’t get on well with him.
B) I have to study my Maths exam.
C) I am going to join a slumber party.
D) I have some guests at that day.

 

2.

Mike : Adele has an impressive voice.

Which option is wrong about Mike?

A) Mike admires Adele’s voice.
B) Mike finds Adele’s voice terrific.
C) Mike thinks Adele has unberable voice.
D) Mike would like to go to Adele’s concert.

3.

 

 

 

 

 

 

 

 

Which option is true about “Feijoada”?

A) It is a tasteless meal.
B) It has different variations.
C) It consists of seafood and corn.
D) It is a traditional dessert in Brazil.

 

4.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This poster is about —–.

A) Mobile phone etiquette

B) Transmiting the call

C) Base station D) Sophisticated radio

D) Sophisticated radio

 

5.

 

 

 

 

 

 

 

Four students are talking about Internet safety.

Whose sentence is suitable for online safety?

A) Anna
B) Linda
C) Mike
D) Tom

 

6.

 

 

 

 

What is the paragraph about?

A) Fairy Chimneys
B) Library of Celsus
C) Ölüdeniz
D) Patara Beach

 

7.

 

 

 

 

 

 

 

Tom is an adrenalin junkie. He loves doing extreme sports but he is afraid of height.

Which sports he can’t do?

A) diving
B) skiing
C) caving
D) jumping out of a plane

 

8.

 

 

 

 

 

Read the text and find the true option.

A) He was a space explorer
B) He invented the first tootbrush
C) He was a famous discoverer
D) He desinged clumsy limbs.

 

9.

 

 

 

 

Lisa has more responsibilities than us at home. Which is not her responsibility?

A) dusting the furniture
B) vacuumming the carpet
C) doing the laundry
D) setting the table

 

10.

 

 

 

 

 

 

The kitchen smells very bad so ——.

A) Linda will sweep the floor.
B) Linda’s father will wash the car.
C) Linda’s sister will take the rubbish out.
D) Linda’s mother will do the laundry.

 

Cevap Anahtarı:

1.D

2.C

3.B

4.B

5.A

6.A

7.D

8.C

9.A

10.C

image_pdfPDF Olarak Kaydetimage_printBu Sayfayı Yazdır

Hakkında Tarkan DOĞAN

Tarkan DOĞAN
Enes ALTUN, Celal Bayar Üniversite'si mezunu, eğitmen ve web işleri ile uğraşan bir kişidir. Eğitim konulu kitap ve yayınları takipe etmekte, makaleler kaleme almaktadır.

Kesinlikle Okumalısınız

2018-LGS-İnkılap Tarihi Deneme Sınavı – 10

1. “Mustafa Kemal 1. Dünya savaşı sırasında Almanların Türkiye’deki genel komutanı Falkenhayn’ın hatalarını görmüş,  Veliaht Vahdettin ile birlikte …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.